sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Unelmia ja matkarahaa

Matkustin perjantaina vanhempien luokse Orimattilaan koiran kanssa, ja tuli siinä ajellessa mieleen, että tuollaista matkailua varten pitäisi kyllä ihan tosissaan saada järkättyä jostain isompi auto. Koiramme on rottweiler eli aika iso (vaikkei ikää ole vasta kuin reilu puoli vuotta), ja se ei todellakaan sovi enää kunnolla pienen Renault Clion takapenkille. Tai noh, joten kuten toistaiseksi vielä, mutta jossain vaiheessa on kai pakko säästää rahaa matkojen sijaan farmariautoa varten.

Avopuoliso tuli Orimattilaan lauantaina ja illalla saunassa aloin hehkuttaa hänelle lähestyvää matkaa, sen verran paljon olen saanut nyt kuulla hänen osaltaan moottoripyöräasioista. Mies kysäisikin, että minnekäs yhdessä sitten lähdemme jossain vaiheessa, ja aloin heti suunnitella ja miettiä vaihtoehtoja. Ai miten niin olen ehkä vähän ahne? Suunnitteilla olevaan matkaankin on vielä reilu pari kuukautta ja alan jo suunnitella seuraavaa. Heh. Noh, jonnekin toki lähdemme jossain vaiheessa ihan kaksin, mutta rahahan se on ensimmäinen asia luultavammin, mikä vastaan tulee. Ehdotin kuitenkin (yllättäen taas kaukomailla) Meksikoa, Malesiaa ja Indonesiaa, ja ihan hyvin nuo ehdotukset otettiin vastaankin. Mies kun haluaa jonnekin missä on lämmmintä ja merta, ja sehän sopii minulle. Toki senkin matkan ratkaisee tosiaan pääasiassa rahallinen tilanne, mutta myös ajankohta vaikuttaa siihen, kuinka kauas pitää lähteä että voi saada sekä lämmön että meren yhtaikaa.

Rahasta puheenollen, ilahduin tänään iloisesti tarkistaessani sähköpostin. Olen laittanut käyttämättömiä vaatteita myyntiin huuto.nettiin saadakseni rahaa tulevaa matkaa varten, ja kolme vaatetta olikin mennyt taas kaupaksi, joten saan niistä satasen verran matkakassaa kartutettua. Hyvä juttu, sillä pelkäsin vähän ettei kauppa välttämättä käy kovin hyvin. Nyt kun vielä saisi listattua kaiken kirppikselle menevän tavaran ja saisi sen asian etenemään, niin sieltäkin tulisi vähän ylimääräisiä euroja toivon mukaan. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää ihan hyvältä rahan osalta, ja voin todellakin sanoa, että jos tahtoa matkalle lähtemisen suhteen riittää, niin silloin myös löytyy tavat järjestää rahat sitä varten!