torstai 20. tammikuuta 2011

Matkamessuja odotellessa

Oli pakko tehdä toinen teksti tälle päivälle, koska aihe on täysin eri kuin mitä äskeinen päivitys Egyptin matkasta. Ja itse asiassa otsikosta jo selviää miksi ylipäätään innostuin tänne taas kirjoittamaan.

Eipä oltu tammikuuta kovin kauaa menty, kun matkahammasta alkoi jo jomottaa, siis silleen pahemmin kuin normaalisti. Asiaa ehkä hieman pahensi se, että töidenkin kautta tuli muistutusta kuun lopussa järjestettävistä matkamessuista, joissa Mondo on jälleen pääyhteistyökumppanina. Jokin magneetti alkoi messuille siis vetää, ja äitikin mainitsi ohimennen että ovat ehkä sinne lähdössä. En kovin usein innostu lähtemään messuille tai tapahtumiin ihan yksin, mutta matkamessuille olin päättänyt lähteä vaikka sitten yksinkin, jollen ketään saisi seuraksi.

Epäilys yksin messuille lähtemisestä taisi olla melkoisen turha, yhtä kaveria ei nimittäin paljon tarvinnut sinne houkutella. Ihanaa kun on joku jonka kanssa jakaa tämä matkahulluus! Asia varmistui lopullisesti, kun sain töissä esimieheltä hänen omat vapaalippunsa messuille, eli säästöä se on sekin 9e/lippu! Huippua, nyt voi jo suunnitella matkaa! Tai ehkä menin hieman asioiden edelle..

Olen ollut tosiaan ihan täpinöissään koko viikon messujen takia, ja oman osansa asiaan on tehnyt monen monet matkamessutarjoukset, joita on sähköpostiin tippunut pitkin viikkoa. Herkkua! Itse asiassa vaikka pelkäsin jo etukäteen että messuilta tuskin lähdetään tyhjin käsin kotiin, niin kuullessani työkaverin ostaneen jo etukäteen edestakaiset lentomatkat Pariisiin hintaan 130e, päätin että jonnekin on päästävä, se on varma! Nyt vaan pitää päättää minne, milloin ja mihin hintaan. Ihan yksin tosin ei tuota päätöstä nyt voi tehdä, kun on matkaseuraakin saatavilla, ainakin melkoisen varmasti. Ihanaa, ihanaa, ihanaa!

Olemme kaverin kanssa lyhyesti puhuneet mahdollisesta matkasta: Kreikka kiinnostaa ainakin itseäni jostain kumman syystä, vaikka siellä olen joskus reilu 10v. sitten käynytkin, mutta toisena vaihtoehtona pyörii myös Kroatia. Sekin vain sen perusteella, että kuulopuheiden ja -tekstien perusteella se on todella kaunis paikka, ja ainakin vähän poikkeava jostain "tavallisemmasta" Espanjasta esimerkiksi. Toisaalta olemme onneksi yhdestä asiasta samaa mieltä: pääasia että pääsee pois Suomesta, mieluummin lämpimään ja AURINKOON!!

Matkamessut Helsingin messukeskuksessa 21.-23.1.2011, sinne siis!! ♥