torstai 27. tammikuuta 2011

May ♥

Pikainen päivitys.

En saanut töissä edes varoitusta, vaan suullisen huomautuksen, joten touko-kesäkuun matka Thaimaahan on omalta osaltani nyt satavarma! Jesh! Tai jos tarkkoja ollaan, niin vieläkään varausmaksuja ei kai ole maksettu, mutta oman osani siirsin jo kaverin tilille. Ihan oikeasti en tainnut edes tajuta, miten jännittynyt olin, ennen kuin töiden jatkuminen varmistui, ja vaikka potkut olisikin tullut, niin tuskin olisin raaskinut luopua matkasta siltikään. Nyt vaan ei tule rahallisesti ihan niin super-tiukkaa kuin ilman töitä olisi ollut. Helpotus!

On muuten mielenkiintoista, miten tavallaan rauhallisesti olen matka-asian loppujen lopuksi ottanut. Olen kai yrittänyt pitää pään kylmänä vaikka sisällä oikeasti taitaa kiehua innostuksesta. Kai jotain kertoo jo sekin, että katselin erilaisia snorklausretkiä ja niiden hintoja sunnuntaina illalla, ennen kuin koko matkasta oltin päätetty. Ja tähän hetkeen mennessä olen lueskellut jo aika paljon tietoa esim. matkamme hotellista, joka vaikuttaa vähintäänkin hyvältä.

Ainiin, ja jos en ole älynnyt vielä kohteesta mainita sen enempää, niin Phukettiin mennään (ehkä mainitsin siitä jo?), Kata beahcille.

Koh Racha Yai, ilmeisesti parisenkymmentä kilometriä Phuketista. Se voisi olla yksi vaihtoehto jos snorklausretkelle haluaa

Täytyy sanoa että myös Phi Phi houkuttelee retkikohteena aika paljon!

Jatkossa blogia siis melkoisen varmasti taas päivitellään, ja jos jotain kiinnostaa, niin suuren osan Thaimaahan liittyvästä tiedosta ja ainakin kokemuksista haen ja luen Thaiklupin foorumilta. Foorumilta löytyy kyllä laidasta laitaan tietoa ja asiaa kokeneilta Thaimaan matkaajilta, ja jos sieltä ei löydy, niin ainakin kannattaa kysyä. Suosittelen, jos Thaimaa kiinnostaa tai maasta tarvitsee melkeinpä mitä vain tietoa! http://www.thaiklupi.fi/foorumi/