tiistai 24. toukokuuta 2011

Delay

Ja kuinka ollakaan, matka ei toteudukaan ihan sellaisena kuin piti. Hah! U sai eilen vielä puolenyön aikaan tekstiviestin Finnmatkoilta, että lentokoneemme on päässyt lähtemään myöhässä toisesta kohteesta, ja siitä syystä meidänkin lento lähtee myöhässä. Eikä nyt puhuta tunnista tai kahdesta, vaan yli seitsemästä tunnista! Tämänhetkinen ilmoitettu aika on klo 19.50, kun alkuperäinen aika oli tosiaan 12.35.

Ärrrsyttävää, me tahdotaan matkalle jo!! Nemoa, dorya ja palmuja moikkaamaan, kuten facebookiin päivitinkin. Toki myöhästelyt kuuluvat lentomatkailuun ja tähän asti mulla on ollut ilmeisen hyvää tuuria, joten tällä hetkellä toivonkin lähinnä, ettei lähtöaika tuosta enää muutu myöhäisemmäksi. Toisin sanoen, näin paskaa tuuria en meille todellakaan toivo, ja onneksi Islannin tuhkapilven ei pitäisi meidän lentoihin vaikuttaa myöskään millään tavalla.

Tämän ylimääräisen ajan Suomessa aion kuitenkin käyttää hyödyksi, eli syön kunnollisen aterian ennen lähtöä mihinkään ja ajattelin ostaa kentällekin valmiiksi jonkun leivän mukaan evääksi. Tämä siis sen takia, että päätimme U:n kanssa kuitenkin mennä kentälle ihan hyvissä ajoin, joskus viiden aikaan varmaan viimeistään. Eihän sitä nyt kotonakaan malta paikallaan pysyä, heh.

Muttamutta, katsotaan jos pääsen päivittelemään vielä kentältäkin tilannetta.