sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Thailand

Noniin, Thaikuissa ollaan. Oltu nyt jo liian monta paivaa, aika kuluu turhan nopeasti! Matka alkoi vahan ikavasti kun lento tosiaan myohastyi jotain kahdeksan tuntia. Matka muuten meni hyvin, ja Finnmatkat muisti meita koneeseen noustessamme jollain kamasilla evailla myohastymisen takia, hah.

Perilla oltiin keskiviikkona paikallista aikaa joskus kolmelta (?) ja ekat tunnit meni luonnollisesti paikkoihin ja sen sellaisiin tutustuessa. Torstai vietettiin altaalla aika pitkalti ja ilta meni myos kotirannan maisemissa. Suunniteltiin myos vahan tulevien paivien menoja. Perjantaina mentiin Kata beachille, siis ihan rannnalle, ja luultavasti mennaan sinne jatkossakin, koska siella tuulee, eika tarvitse ahdistua auringosta niin paljon. Altaalla nimittain ilma pysyy melkoisen paikallaan ja kun lampoa on varjossa ja iltaisin n. 30 astetta, niin voitte kuvitella, mita se on paikassa, johon aurinko paistaa suoraan. En muuten valita!, mutta kylla se tuuli tekee ihmeita. Ja vesi on ihanaa. Siis merivesi.

Perjantaina kun tultiin rannalta, oltiin karytetty ihoakin ihan kiitettavasti (suojakertoimista huolimatta), ja illalla suuntasimme ensin Simon cabareehen, ja sen jalkeen Patongille ja Bangla roadille. Ihan mielenkiintoinen paikka, lahinna mieleen jai tosin naiset ja miesnaiset maksullisine palveluineen. Ilta meni kuitenkin ihan kivasti Rock cityssa kun vauhtiin paastiin, ja kotiuduttiin vasta joskus kuuden maissa aamulla, kun baari vihdoin meni kiinni.

Lauantaina piti herata aamiaiselle puoli kympin aikaan, mutta eihan se ihan niin mennyt.. ekan kerran herattiin puoli 12, mutta jatkettiin viela unta ja noustiin kahden jalkeen. Eikun ruokaa ja juomista hakemaan kaupasta ja sitten lohoamaan altaalle, ja illalla normisti syomaan. Ruoan jalkeen kokeiltiin myos fish spata, se oli hauskaa.

Tanaan sunnuntaina jaatiin altaalle, koska piti lahtea ajoissa valmistautumaan Phuket townin vierailua varten, ja ranta ei kuitenkaan ihan sadan metrin paassa ole. Phuket town oli kuitenkin pettymys senkin takia, etta lahdettiin typerasti sinne ilman karttaa, eika loydetty oikeisiin paikkoihin. Jotenkin onnistuttiin saamaan kyyti tuktukilla weekend marketille, jossa viihdyttiin vissiin vajaa pari tuntia, ja nyt tultiin koneelle pikaisesti.

Huomenna suunnataan Phi Phille pariksi yoksi snorklailemaan! Pikaiset paivitykset tassa, lisaa juttua mahdollisesti viela lahipaivina!

Ainiin, saasta sen verran, etta vaikka varmaan joka paivalle talle viikkoa oli luvattu sadetta, niin aurinko taalla vaan paistaa koko ajan, pilvistakin huolimatta. Eli sateet osuu onneksi yoaikaan, eika hairitse meita!