maanantai 21. syyskuuta 2015

Aasia 2015: Hong Kong airport

Olen nyt Hong Kongin kentällä. Lento meni hyvin, joskin nukkuminen meinasi olla alkuun vähän vaikeaa, en löytänyt hyvää asentoa ja oli muutenkin jotenkin vaikeaa. Kaipa sitä silti hetken sai nukuttua, koska ainakaan just nyt ei ole ihan kuollut olo. Tai noh, miten sen nyt ottaa, oon matkustanut tässä vaiheessa Suomenkin aikaa noin vuorokauden. Olisi ollut ihan kiva päästä perille sillä aikataululla mitä alkuun piti, mutta eipä nää aina putkeen mene. Sentään tää myöhästyminen ei radikaalisti vaikuta perilläoloaikaan kuten tekisi vaikka viikon lomalla.

Jatkanpa nyt vielä sen verran,  että jos ei ole Honkkarin kentälle ikknä ennen saapunut, niin se oli mielenkiintoisen näköistä; pitkän aikaa varsinkin pilvisessä ja sumuisessa ilmassa näytti siltä, että laskeudumme suoraan mereen. Tokihan se kiitorata sieltä löytyi, mutta hauska sitä laskeutumista oli katsoa sen koneen alla olevan kameran kautta.

Ja sitten vielä pari pientä täysin random pohdintaa tästä matkan ajalta: miten niin pienet pyörät mitä lentokoneissa on, voi pitää sen systeemin pystyssä? :D
ja nää kiinalaiset (tai minkämaaalaisia nyt ikinä onkaan)... tajuaako ne ollenkaan, miten raskasta se on, kun ne pitää äänet päällä kännyköillä pelatessaan? Argh.

Lisäksi toivon että jalkojen turvotus ei olisi kovin paha, ja että se mun rinkka seuraa Singaporeen asti, koska mähän en nyt ole missään edes varmistanut sitä asiaa, että mun ei tarvis itse tehdä asialle mitään.