sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Aasia 2015: Matka alkaa!

Tästä se sitten alkaa. On lauantai ja oon Onnibussilla matkalla Helsinkiin. Vaikkei lauantaita kai periaatteessa lasketa, niin tää oli silti mulle eka lomapäivä. Siltä ainakin tuntui, kun paras ystäväni vei mut aamiaiselle Kaffilan Tampereen keskustaan. Jotenkin tuntui tosi hyvältä, siltä että loma ihan oikeasti alkaa, tai oli alkanut.


Mmmm, herkkuaamiainen Kaffilassa.

Aamiaisen jälkeen kävin vielä shoppaamassa viimeiset jutut ja menin kotiin. Ja kotona se jännitys sitten iski ihan tosissaan. Sain kyllä pakattua, mutta nyt epäilyttää koko ajan että jotain olennaista jäi. Toki passi ja matkaliput ja rahat on mukana, niillä luulisi pääsevän hetken aikaa eteenpäin, mutta silti. Oli kyllä koko päivän todella erikoinen olo. 

Hyvästit koiralle ja miehelle meni yllättävän hyvin ja helposti, toki voi olla etten vieläkään ihan tajua missä mennään. Silti kun pääsin tähän bussiin ja laitoin kuulokkeet korville ja aloin kuunnella musiikkia, kävin läpi melkoisen skaalan eri tunnetiloja, päällimmäisenä varmaan kyllä iloa. Ihan hullua, matka on alkanut. 

Mut aamiaiselle vienyt kaveri oli tehnyt mulle myös bussimatkaeväspussin :D

Tältä Suomessa näytti lauantaina 19.9. matkalla Tre-Hki.

Olen ensi yön kaverin luona, he asuvat vartin päässä kentältä ja lupasivat heittää mut sinne aamulla. Kuinka mahtavaa :) saas nähdä nukutaanko ensi yönä!